Kúpiť eliptický trenažer – e-shop

Sprievodca výberom
eliptickych trenažérov


Eliptický trenažér  >  Najpredávanejšie eliptické trenažéry podľa e-shopov

Najpredávanejšie eliptické trenažéry podľa e-shopov

Podľa štatistík fitness e-shopov sa eliptikaly stále dobre predávajú. Ktoré sú najobľúbenejšie a ktoré najlepšie hodnotené?

Svojich zákazníkov si nájdu elipticaly všetkých cenových kategórií. Medzi tie najpredávanejšie patrí manuálne ovládaný inSPORTline Atlanta Black, ktorý kúpite za cca 400 eur.

Ten patrí medzi elitu vo svojej kategórii manuálnych eliptických trenažérov určených predovšetkým pre intenzívny domáci tréning. Prednosťou je masívna konštrukcia, kvalitné trojdielne kľuky predurčujú dlhú životnosť a postačujúce je tiež 7 kg záťažové koleso, ktoré veľmi efektívne posilní pri pravidelnom tréningu dolnú aj hornú polovicu tela.

Chcete ušetriť? Skúste eliptikal Sarasota

V nižšej cenovej kategórii je veľmi predávaný eliptical inSPORTline Sarasota Dark, ktorý kúpite za cca 220 eur.

Je tiež vhodný ne domáce použitie, má síce iba 4. kg záťažové koleso, ale 8 stupňov regulácie záťaže, jednoduchší displej a rovnako ako Atlanta disponuje systémom BeltDrive pre tichý chod.

Chcete najmodernejši eliptický trenažér? Skúste inCondi ET600i

Ak môžete investovať viac peňazí, vyberte si trenažér inCondi ET600i, ktorý má elektronické ovládanie záťaže a je prepojený s tabletom pre lepší zážitok z pohybu.

Má prepracovaný HRC program a hrudný pás pre sledovanie srdcovej činnosti a vďaka tomu plynule reaguje na tepovú frekvenciu športovcov a upravuje automaticky stupeň záťaže.

Či už si vyberiete ktorýkoľvek z eliptických trenažérov, vyberete si moderný stroj pre zdravé a efektívne trénovanie celého tela.

Zdieľajte článok



Odporúčame eliptické trenažéry






Ďalšie novinky

Akcia na eliptické trenažéry

Vonku to tak ešte nevyzerá, ale vianoce sa už blížia. Patríte medzi športovo založených zákazníkov? Potom si doprajte pod stromček fitness stroj pre zdravý pohyb. Tipy na akcie.

všetky novinky